Työ varhaisessa kehitysvaiheessa olevien lasten ja nuorten kanssa : valikoituja artikkeleita pohdinnan ja keskustelun aiheeksi / Andreas D. Fröhlich ; [saksan kielestä suomentanut Jerry Silván].

/ Fröhlich, Andreas DAvustaja(t): Silván, JerryAineistolaji: TekstiTekstiLanguage: Finnish Original language: German Sarja: Pohjoismainen käsikirja: n:o 11.; Pohjoismainen käsikirja: 11.Julkaisutiedot: Helsinki : Suomen kuurosokeat, 1993Kuvaus: 82 s. : kuvitettu ; 21 cmSisältötyyppi: teksti Mediatyyppi: käytettävissä ilman laitetta Tallennetyyppi: nideISBN: 9529713029Asiasanat: lapset | kuntoutus | opetus | vuorovaikutus | perhe | koulutus | viestintä | kuurosokeat | hoitajatAihe: Monivammaisten lasten ja nuorten muodostama ryhmä on äärettömän monipuolinen. Heille tarjottava kuntoutus voi myös olla huomattavan erilaista eri paikoissa. Kaikelle kuntoutukselle on kuitenkin yhteistä se, että se asettaa perheenjäsenet, hoitajat ja terapeutit kaikkialla miltei ylitsepääsemättömien tehtävien eteen. He voivat tuntea itsensä avuttomiksi ja epätoivoisiksi, kun he toisaalta yrittävät tukea vaikeavammaisia ihmisiä näiden kehityksessä ja toisaalta yrittävät tehdä näiden elämästä miellyttävämpää, vaihtelevampaa ja kiintoisampaa. Tähän kirjaan kootuissa artikkeleissa kirjoittaja käsittelee sekä asenteellisia ongelmia että konkreettisia menettelyjä ja välittömiä tukitoimia, jotka voivat auttaa saavuttamaan tällaisia parannuksia.
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Aineistolaji Nykyinen sijainti Luokka Tila Eräpäivä Viivakoodi
Kirja Kirja Suomen Kuurosokeat ry
2 FRÖ (Selaa hyllyä) Saatavana
Kirja Kirja Suomen Kuurosokeat ry
2 FRÖ (Selaa hyllyä) Saatavana

Monivammaisten lasten ja nuorten muodostama ryhmä on äärettömän monipuolinen. Heille tarjottava kuntoutus voi myös olla huomattavan erilaista eri paikoissa. Kaikelle kuntoutukselle on kuitenkin yhteistä se, että se asettaa perheenjäsenet, hoitajat ja terapeutit kaikkialla miltei ylitsepääsemättömien tehtävien eteen. He voivat tuntea itsensä avuttomiksi ja epätoivoisiksi, kun he toisaalta yrittävät tukea vaikeavammaisia ihmisiä näiden kehityksessä ja toisaalta yrittävät tehdä näiden elämästä miellyttävämpää, vaihtelevampaa ja kiintoisampaa. Tähän kirjaan kootuissa artikkeleissa kirjoittaja käsittelee sekä asenteellisia ongelmia että konkreettisia menettelyjä ja välittömiä tukitoimia, jotka voivat auttaa saavuttamaan tällaisia parannuksia.

There are no comments on this title.

Kirjoita kommentti.

Kirjaston yhteystiedot

Insinöörinkatu 10, 33720 Tampere
Sähköposti: kirjasto@kuurosokeat.fi
Puhelinvaihde 040 778 0299
aukioloajat: arkipäivisin 11.30 – 13.00

Virtaa antaa Koha